BEP Europe NV

BEP Europe, gevestigd in Brugge, is de Europese hoofdzetel van Ascential Technologies. BEP Europe voorziet zijn klanten van ultramoderne intelligente machines voor de automobielindustrie en is marktleider in de ontwikkeling van geavanceerde elektrische-, mechanische- en softwareoplossingen voor eindelijn- en aandrijvingstestmachines. De vestiging in Brugge heeft meer dan 35 jaar ervaring in machinebouw voor de automobielindustrie.

Burke Porter Group

BEP Europe nv maakt deel uit van Ascential Technologies. De merken van Ascential Technologies opereren met lokale autonomie op meer dan 40 locaties, in 14 landen, op 4 continenten. Met een langdurige en bewezen reputatie op het gebied van innovatie en samenwerking zijn de merken van Ascential Technologies toegewijd aan het oplossen van complexe productie-, test- en validatieproblemen voor de klanten..

Helping, collaborating and building - Advancing the Machine™.

Burke E. Porter Machinery

Het hoofdkantoor van Burke E. Porter Machinery is gevestigd in Grand Rapids, Michigan, maar het almaar groeiende netwerk van bedrijven en productiefaciliteiten strekt zich uit over de hele wereld. Grand Rapids is ook het hoofdkantoor van Ascential Technologies. In 1996 werd de vestiging in Brugge overgenomen door het familiebedrijf Burke E. Porter Machinery met de oprichting van BEP Europe NV.

Contacteer ons

BEP Europe NV

Ten Briele 6
8200 Brugge
BELGIË

T +32 50 40 85 40
info@bepco.com

RPR Brugge 0459.136.830

Downloads